Bemutatkozás

 

  konyvszivszlogen.png

Bemutatjuk a CEAS Tudásközpontját   

Ismert tudományos tény, hogy nem azokból válnak sikeres üzletemberek, vállalati csúcsvezetők, világhírű művészek, korszakalkotó felfedezők, akik iskolai tanulmányaik alatt a legjobban teljesítettek. Sőt! A gyengébben tanulók, akik sosem voltak a tanárok kedvencei, akik nem bírtak csendben ülni az órákon, és nem tudták szóról szóra bemagolni, ami nem érdekelte őket, bizonyítottan sokkal jobban teljesítenek felnőtt karrierjük során.

Az életben szükséges dolgokhoz ugyanis fontos az intuíció, a képesség mások meghallgatására és megértésére, és a belső szabadság, mindehhez pedig nem szükséges tárgyi tudás. Ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek az igazán „vállalkozó” személyiségek, vagy tehetséges vezetők, akiket nem kötnek gúzsba a megszokás és a sablonosság korlátai.

Csakhogy a mai iskolarendszer egyáltalán nem őket támogatja, így közülük sokan el sem jutnak az érettségihez, ami viszont modern világunkban alapkövetelménynek számít a munkaerő-piacon.

Nekik, az iskolai problémákkal küzdő középiskolás korosztálynak hoztuk létre a gimnáziumi háttérrel rendelkező CEAS Tudásközpontot.

 

Mi a célunk?

A CEAS Tudásközpontját az iskolai elvárásokat, a fegyelmet rosszul tűrő, a tanulást érzelmi alapon megközelítő, a magolás helyett a logikus gondolkodást előtérbe helyező, a kötelező helyett a kíváncsiságukat kielégítő tudást választó 16-22 éves diákok számára alakítottuk ki.

Célunk, hogy ezeket a fiatalokat megfelelő tudással felvértezve eljuttassuk az érettségiig, és felkészítsük akár a felsőfokú tanulmányokra, vagy nyelvvizsgákra is.

Velük együtt be fogjuk bizonyítani, hogy többre képesek, mint amit a hagyományos iskolákban megmutattak magukból.  

 

Kiket várunk?

Azokat a középiskolás diákokat, akik képességeik alatt teljesítenek a hagyományos iskolában. Akik unalmasnak találják az iskolai órákat, és magatartásuk miatt a tanárok célkeresztjébe kerültek, vagy nem viselik el az intézményi kötöttségeket, és nem tartják be a számukra értelmetlen szabályokat. Akiknek esetleg már csak a magántanulás marad lehetőségként, de egyedül tanulni és felkészülni az érettségire túlságosan nehéz feladat.   

 

Miben vagyunk mások?

Tudásközpontunkban a diák nem alárendelt, hanem egyenrangú partner: tekintettel vagyunk a személyiségére, az igényeire, a körülményeire, a hangulatára. Tapasztalt és diákközpontú tanáraink a kíváncsiságuk felkeltését tartják fontosnak a tényszerű oktatási anyagok átadása helyett. Semmit nem tanítunk, ami felesleges, életszerűtlen, és a későbbiekben sincs rá szükségük a tanulóknak. Megtanítunk viszont mindent, ami elengedhetetlen a sikeres érettségihez, és diákjaink hasznára válik felnőtt karrierjük építésében.  

 

Hol és hogyan iratkozhatnak be a Tudásközpontba?

Mivel az iskolai problémák a tanév során bármikor előtérbe kerülhetnek, folyamatosan fogadjuk azokat a diákokat, akik a hagyományos iskolarendszerben nem találják a helyüket. Intézményünk a főváros egész területéről könnyen megközelíthető, kiváló közlekedési infrastruktúrával rendelkező környéken található (Budapest, XIV. ker. Pósa Lajos u. 3.). A tandíj havonta fizetendő, és nem haladja meg az átlagos magánintézmények által felszámolt költségeket, mértéke 48.000 Ft/hó.    

Elérhetőségeink: 

CEAS Tudásközpont Középiskolásoknak

1149 Budapest, Pósa Lajos u. 3.

Telefon: +36 1 794 1945large_tudaskozpont_logo_2.png

         

        .